Sejltur på Limfjorden

Maj og start på Juni i 2018 har jo indtil videre været fantastisk for os der kan lide at bevæge os på vandet.  Allerede nu er der væsentligt flere soltimer end hele sidste sommer – sådan føles det ihvertfald.

Nu er det så blevet mere køligt og uforudsigeligt, men vi var dog nogle stykker der ville ud at sejle idag, nemlig Søren, Mogens, Steffen og Michael

Samtidig var det tid for dronerne og at bade

DCIM100MEDIADJI_0043.JPG

Start fra Aalborg Sejlklub i ingen vind ca kl 09:15, gang i motoren og afsted mod vest. Lige syd for øen: Fruensholm går der en uafmærket rende tværs over, så man kan spare 1/2 sømil. Lige efter fik vi sat sejl og kom afsted. Første del på kryds, senere drejede vinden mod øst, og vi kunne sætte genakkeren. Mogens var frisk med dronen og imens vi andre kæmpede med genakkeren i den svage vind fik Mogens nogle foto

Videre for genakker syd om Gjøl, hen til Draget (smal rande nord for Nibe) og sydpå mod Nibe

Fremme ud for Nibe var DS bøjen ledig, så fortøjning til den og vi var klar til at bade. Alle i – på nær Søren – og så var det ellers et par gange rundt om båden. Vandet var 19 grader og noget “nusset” med tang mm.

Op fra vandet og gang i dronerne igen, nedenfor et par foto fra min DJI Mavic Pro. Forøvrigt fint at flyve med den fra trampolinerne, den skal blot bakkes tilbage fordi anti kollisions dimserne forhindrer den i at komme tæt nok på til at lande, hvis man prøver fremad

På turen derud ud nåede vi ikke over 6 knob, men hjem nåede vi over 12 knob da det blæste mest og på halvvind – desværre begyndte det at støvregne, men vi kom da tilbage til havne og nåede en kop kaffe før der var opbrud

DCIM100MEDIADJI_0049.JPG
DCIM100MEDIADJI_0021.JPG
DCIM100MEDIADJI_0042.JPG